De harmonie in huis is teruggekeerd

Onze oudste zoon heeft al eerder een coachingstraject gevolgd bij Marsha, naar volle tevredenheid, dus we hoefden dan ook niet lang na te denken om weer van Marsha’s diensten gebruik te maken.

Enigszins twijfelend of onze dochter het op zou pakken en de focus had om te kunnen begrijpen wat Marsha vertelde, aangezien ze moeite heeft met leren en wij ook vaak niet binnenkomen. Gelukkig bleek onze twijfel onterecht en wist Marsha haar te boeien door middel van het gebruik van visualiserende ondersteuning en knutselwerkjes naar hartenlust. Dit werkte heel goed voor onze dochter en ze kon thuis ook vertellen wat ze had gedaan en wat haar “huiswerk” was.

Het fijne aan Marsha vind ik dat ze niet maanden doorgaat maar zelf ook aangeeft dat het traject kan worden afgerond, ze vat dan samen wat gedaan is en geeft bruikbare tips om thuis mee verder te kunnen. Uiteraard bleef de keuze aan ons, maar ook wij voelden dat het goed was zo. Onze dochter kan haar boosheid nu milder uiten, we zien minder vaak extreem gedrag en de harmonie in huis is teruggekeerd. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *